bandeau_EAWE_v10_mention.gif

Planning

Tuesday, October 28, 2014
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›9:00 (1h)
›10:00 (20min)
›10:20 (40min)
Taking to the air: Alternatives to horizontal axis wind turbines
Jonathan Samson, University of Strathclyde, UK
›11:00 (40min)
Vertical axis wind turbines: aerodynamic challenges to be tackled
Laurent Beaudet, Université de Poitiers, FR
›11:40 (40min)
Testing airfoils for wind turbines: the 3D challenge
Marinos Manolesos, National Technical University of Athens, GR
›12:20 (1h20)
› restaurant AGORA
›13:40 (40min)
›14:20 (40min)
›15:00 (40min)
Probabilistic forecasting of wind power generation
Jethro Dowell, University of Strathclyde, UK
›15:40 (30min)
› Reception room
›16:10 (40min)
›16:50 (40min)
Computational modeling of wind turbine in OpenFoam
Hamid Rahimi, Universitat Oldenburg Institut fur physik & ForWind, GE
›17:30 (1h30)
› restaurant AGORA
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1